STUDIO COCOON

Interieur Concepten

INTERIEURADVIES & STYLING

 

 

Vorm en sfeer aan de leefomgeving wordt gerealiseerd door alle aspecten van het interieur, waaronder kleur, licht (zowel kunst- als daglicht), vorm en materiaal.

 

Verlichting is een van de belangrijkste aspecten om een goede sfeer te creeren in een woning, maar is vaak ondergeschikt aspect. Op tijd een goed verlichtingsplan laten maken helpt mee om de alle functies van verlichting mee te nemen en zo een prettige leefomgeving te creeren. Denk hierbij aan sfeerverlichting, accentverlichting (bijvoorbeeld het verlichten van kunst) en functionele verlichting (bijvoorbeeld leesverlichting).

 

Interieurstyling brengt sfeer in de woning door middel van het selecteren van onder andere kleuren, raambekleding en accessoires in het interieur. Bij de (re)styling van de ruimten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke aspecten, zoals de functie, de plaats, de vorm en de decoratieve aspecten.

 

Heeft u advies nodig over bepaalde knelpunten in uw woning of bent u bezig met de verbouwing van bijvoorbeeld de badkamer of keuken in te plannen?
Studio Cocoon biedt service variërend van professioneel advies tot de volledige restyling van uw woning!

 

 

FOLLOW STUDIO COCOON